Over Bonos

BonosMedia=Jan Dekker

Jan Dekker begon zijn journalistieke carrière begin jaren ’90 als columnist bij het politieke tijdschrift Recht voor Allen. Hij werkte daarna voor een popmuziekblad, diverse tijdschriften en NieuwsTV. In zijn vrije tijd presenteerde hij festivals en trad op als gespreksleider bij discussieavonden. Ook was hij een seizoen lang hoorspelacteur.

In 2003 voltooide hij de School voor de Journalistiek in Zwolle. Tijdens zijn studie werkte hij voor een dagblad, huis-aan-huisbladen, een regionale omroep en de Kabelkrant. Na zijn journalistieke carrière verkoos hij het communicatievak en werkte bij gemeenten en de rijksoverheid, onder meer als persvoorlichter.

 

In december 2006 richtte hij zijn eigen bureau op: Bonos Tekst&Communicatie, later BonosMedia. Hij schreef voor websites en tijdschriften en gaf mediatrainingen voor volksvertegenwoordigers.

 

Bonos legt zich tegenwoordig toe op mediatrainingen voor bestuurders, volksvertenwoordigers en andere instanties die regelmatig met de pers te maken hebben of krijgen. Tevens maakt BonosMedia een pasklaar antwoord op al uw vragen omtrent omgaan met de pers.